Casper Roemers

1 op de 3 mensen in Nederland krijgt kanker.  Ik heb het zelf meegemaakt tijdens het ziekbed van mijn moeder. Daarom heb ik haar beloofd om in actie te komen, omdat er veel onderzoek nodig is.

Ik laat mij hierbij niet tegenhouden door mijn motorische handicap. Dankzij dit speciale karretje kan ik onderweg mijn spullen meenemen. 

“ The promise of my life, to help others survive “

Crowdfundingactie

Om de reis te kunnen starten, en te voltooien, moeten de nodige kosten gemaakt worden:

karretje                        € 1200
tent/slaapspullen       € 600
kleding & schoenen   € 700
Totaal materiaal         € 2500
Overnachten               € 5000 (erg laag begroot: gemiddeld 27 euro/dag)
Totaal                           € 7500 (exclusief maaltijden)

Daarom is er een crowdfundingsactie gestart met als doel tenminste 5000 euro, zodat hij kan overnachten in een betaalbare B&B of eenvoudig hotel.

Want om de reis te kunnen starten en het eindpunt te kunnen halen, is goed materiaal en een goed bed wel noodzakelijk. Elke donatie is zichtbaar op de actiepagina. Wil je een steentje bijdragen?

Grote sponsors krijgen extra zichtbaarheid op deze pagina
Sponsors. Meer weten?

Neem dan nu contact op.

 

Geld ophalen voor het kwf

 

Het doel van de reis is om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF, zodat er meer onderzoek kan komen voor kanker. Daarom hebben we het ambitieuze doel gesteld om tenminste 10.000 euro voor het KWF in
te zamelen. Je kunt direct doneren via zijn persoonlijke actiepagina bij het KWF. Wanneer je als particulier doneert, zijn giften boven een bepaalde drempel aftrekbaar. Wanneer je als bedrijf een gift doneert, kun je dit mogelijk 100% als kosten opvoeren (vraag het aan je boekhouder/accontant). Wanneer je een omschrijving meegeeft, dan kunnen anderen dit op de actiepagina zien.

Bij het KWF zoek je de actiepagina van Casper Roemers. 

SPONSORING IN GELD OF NATURA….

Bij een donatie van 500 euro of meer vermelden we je naam, bedrijfsnaam of logo op de website en geven we jouw steun aandacht op onze actiepagina’s en Social Media.
Meer weten? Neem dan contact met ons op.