Aanbiedingen 

Koop één van de onderstaande aanbiedingen in onze “veiling” en je steunt indirect de inzamelingsactie voor het KWF. 

Er zijn momenteel aanbiedingen op het gebied van gezondheid voor mens en dier. En speciale aanbiedingen voor ondernemers die willen groeien. Wanneer alle diensten op deze pagina verkocht worden, betekent dit dat we dichterbij het doel komen om 10.000 euro in te zamelen voor het KWF.

1 euro per cliënt...tot aan Santiago de Compestela

:)Casper mag gedurende de hele reis gesteund voelen door Voet bij stuk. 
Kirsten van Hattem, medisch pedicure, kiest elk jaar een maatschappelijk project. Binnen haar praktijk werkt ze veel met ouderen en mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Bovendien gaat actie Roegans ook nog eens over (een voetreis vanuit) Nunspeet, dus meerdere redenen waarom ze actie Roegans wil steunen.

Voor elke cliënt die gedurende de komende 3 maanden behandeld wordt, zal er een euro gedoneerd worden. Dit vertegenwoordigt een waarde van 350 tot 500 euro. Wat zijn we daar blij mee!

Dus wanneer je een pedicure nodig hebt de komende tijd, kies dan voor Voet bij stuk.

NB Niet alleen financieel, maar ook praktisch biedt ze haar steun. Bij thuiskomst biedt ze Casper een complete behandeling aan….hoe fijn :). 

Donatie: 1 euro per cliënt
Totale donatie na 3 maanden: 352 euro 

Gezondheidscheck in Zeewolde t.w.v. 97,50 nu voor 75 euro

Vind je je gezondheid en vitaliteit belangrijk? Of ben je ondernemer of sporter en vraag je veel van jezelf? Heb je vage klachten? Wil je je lichaam optimaal voeden en werken aan een goed immuunsysteem om ziektes voor te zijn? Nel Visser doet een complete gezondheidscheck voor de belasting van je lichaam, je antioxidantenniveau en BMI. Lees ervaringen van andere cliënten die zich weer fit en vitaal voelen. Nel doneert 100% van deze koop voor actie Roegans vanwege het respect wat ze voor Casper zijn initiatief heeft.

Normale prijs:   € 97,50

Jouw Korting:   € 27,50
Speciale Prijs:  € 75,-

Beschikbaar gesteld door: www.nelvisser.nl
Bel met 06-14303867

 

Boek over gezondheid

Gezond denken en doen blijkt allemaal zijn invloed te hebben op kanker. Hoe dat precies zit, lees je in dit boek. Het is net nieuw in Nederland en je kunt 1 of meerdere exemplaren bestellen. De auteur zal per boek wat via ons verkocht is een donatie doen aan de actiepagina van het KWF. 

Verkoopprijs per boek:   € 35 (exclusief verzendkosten)
Verkoopprijs per 2 boeken: € 50 (exclusief verzendkosten) – 20 euro korting

De auteur doneert 10 euro wanneer je 1 boek bestelt (of 15 euro bij de bestelling van de aanbieding van 2 boeken) aan de KWF actiepagina….

 

Gezondheidscheck Huisdier INCL voertest

Heeft uw huisdier vage klachten, zoals diarree of spugen? Allereerst gaan we kijken of het in de voeding of traktaties kan liggen. Wanneer de oorzaak van de klachten niet in de voeding ligt, kunnen we verder testen. Want uw huisdier komt – net als wij mensen- in contact met allerlei virussen en bacteriën. Zeker wanneer uw kat of hond buiten aan dingen likt of ontlasting van andere dieren of andere dingen opeet.

Wanneer dit soort organismen niet aangepakt worden, kunnen ze uw huisdier verzwakken. De test zal uitwijzen of parasieten, virussen/bacteriën of wurmen uw huisdier plagen. Vooral bij puppies is een parasiet erg gevaarlijk. Lees hier de ervaring van eerdere cliënten.

Normale prijs:   € 50
Jouw Korting:   € 25,-
Speciale Prijs:  € 25,-

Maximaal 4 consulten worden gedoneerd aan actie Roegans.
Beschikbaar gesteld door: www.nelvisser.nl
Bel met 06-14303867

 

Roegans dankt ook de volgende sponsors

 

De Kopieerderij in Nunspeet

We vonden de Kopieerderij in Nunspeet bereid om de posters te drukken, waardoor de actie bekendheid kon krijgen bij de lokale winkeliers. Hartelijk dank voor jullie support, zodat we de actie lokaal zichtbaarheid konden geven.

HappyFood Nunspeet

Ook zij dragen een steentje bij. De eigenaar heeft ons beloofd om de opbrengst van 5 familiezakken te doneren aan actie Roegans. Vermeld de actie ROEGANS bij je bestelling. Je kunt je bestelling online plaatsen en laten bezorgen of ophalen.

Marketing en Communicatie

Claudia Kaldenbach (eigenaar van Groepsaccommodatie voor families in Zeewolde www.bijhetbos.nl) is marketeer (www.kijknaarkansen.nl) en schreef de teksten voor de website, persberichten, maakte video’s, de Facebook en YouTubepagina (+updates), De Social Media Covers daarvoor, de crowdfundingpagina en actiepagina bij het KWF en is contactpersoon voor Sponsoring. 

De afgelopen maanden hebben we vele uren besteed aan actie Roegans. Elke donderdag werden stappen gezet. Maar dat is allemaal niets vergeleken met de prestatie die Casper gaat neerzetten….Ik heb mijn beide ouders verloren aan kanker, vandaar dat ik alles wil doen om samen met Casper en anderen deze actie tot een succes te maken.
Nadat Casper 5 april vertrekt, zal ik dan ook doorgaan met deze actie, zodat we ons ambitieuze doel kunnen bereiken en Casper trots kan zijn op zijn prestatie.

 

Claudia Kaldenbach